BIERENCAFÉ

Kelder Klasse heeft 10! speciaal bieren op de tap en 50 bieren op de fles.  Ideaal voor een gezellige avond! We hebben een biermenu samengesteld met drie speciaal bieren, voor maar €12,-. Kijk bij “Bier Kaart” welke soorten bier wij allemaal hebben. 

Daarnaast hebben we een aantal geselecteerde wijnen en een groot assortiment aan gedistilleerde dranken. Uiteraard kun je je borrel compleet maken met diverse soorten warme en koude snacks. Voor ieder wat wils.

Wij hebben een breed spelletjesaanbod voor een gezellige avond met vrienden. Ook kun je bij ons biljarten, een ouderwets potje darten of meezingen met de karaoke. We bieden ESPN , Ziggo Sport en Viaplay, zodat je niet hoeft te kiezen tussen een borrel bij Kelder Klasse of het volgen van je favoriete sportclub. Daarnaast organiseren we regelmatig een gezellige pub quiz en een bier- of wijn proeverij.

Nog meer feest:

  • Kelder Klasse is al jaren de Hofbar van C.V. de Fienpreuvers.
  • Sinds de oprichting van damescarnavalsvereniging de Wienpreuverinnen is Kelder Klasse de residentie van deze dames. Daar zijn wij superblij mee!
  • Kelder Klasse heeft vijf biljartteams die competitie spelen. De thuiswedstrijden zijn op maandag- woensdag- en donderdagavond, kom jij ze aanmoedigen?
  • Ook zijn er 4 dartteams die op maandag of donderdag gooien. Er is nog plek voor meerdere dartteams

Wij zijn een Grolsch Proeverijcafé

De Grolsch Proeverij staat voor een unieke serie speciaal bieren, gebrouwen in de Proefbrouwerij van Grolsch. Deze zijn voorlopig exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Proeverij Cafés. Hier is Kelder Klasse er één van!

In de Proefbrouwerij hebben de Meesterbrouwers de vrije hand om bestaande recepten door te ontwikkelen, traditionele bierstijlen een moderne twist te geven of op basis van hun eigen creativiteit nieuwe bieren en stijlen te ontwikkelen. Als onderdeel van de Grolsch Proeverij vragen we bierliefhebbers in ons Proeverij café actief naar hun mening over het bier. Zo kun je als bierliefhebber dus een bijdrage leveren aan de nieuwste innovaties van Grolsch.

Kom jij deze unieke bieren proeven?

OPENINGSTIJDEN

Ma 19:00 – 01:30 uur
Dinsdag gesloten
Wo 19:00 – 01:30 uur
Do 19:00 – 01:30 uur
Vr 16:00 – 02:30 uur
Za 16:00 – 02:30 uur
Zo 14:00 – 22:00 uur

Onze Ierse pub is voor besloten groepen of als vergaderruimte geopend. Voor reserveringen kunt u bellen

Adres:
Dorpsstraat 18C
7451 BT Holten
info@kelderklasseholten.nl

Erica Meijerman
06 29470468

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.